OK Lliga

El Barça venç el Noia (5-3) i el Calafell perd contra el Liceo (4-3) en l’inici de les semifinals

Els blaugrana i els gallecs situen l’1-0 en l’eliminatòria al millor de cinc partits

El Barça i el Deportivo Liceo s’han avançat en la semifinal del play-off pel títol de l’OK Lliga al guanyar el primer partit. Els blaugrana s’han imposat al Noia Freixenet per 5-3, mentre que el Parlem Calafell ha estat derrotat a la pista del conjunt gallec per un ajustat 4-3. El Barça i el Liceo han situat l’1-0 en l’eliminatòria que es disputa al millor de cinc partits. Diumenge es disputarà el segon enfrontament, a Riazor a les 12h i al Palau Blaugrana a les 12.30 h.

Els blaugrana s’han avançat de falta directa en el minut cinc gràcies a Pau Bargalló, però Esteller ha empatat pel Noia cinc minuts després. Els de Sant Sadurní han disposat d’una falta directa tot seguit, però el porter blaugrana Sergi Fernández ha començat el seu recital d’aturades de faltes directes, quatre en total. S’ha arribat al descans amb un 2-1 pel Barça amb un segon gol de Pau Bargalló a un segon de la fi del primer temps.

Nunes ha fet el 3-1 en els primers minuts de la segona meitat i el Noia ha disposat de dues faltes directes seguides, que no ha aprofitat. Esteller però, ha fet el 3-2 i ha mantingut el partit ajustat. A set minuts del final Gil ha empatat (3-3), però nou segons després Marc Grau ha tornat a avançar al Barça i Rodrigues pràcticament ha sentenciat a cinc minuts del final (5-3).

El Calafell ha plantat cara al Liceo i ha lluitat fins al darrer segon. Els gallecs han inaugurat el marcador fins a sis minuts del descans. Casas ha empatat ràpidament, però s’ha arribat al descans amb un 2-1 pels gallecs. En la segona meitat Ferrer ha tornat a empatar i Casas ha desaprofitat una falta directa per avançar als penedesencs. El Liceo ho ha aprofitat i amb dos gols en tres minuts per situar el 4-2, però Miras ha marcat a sis minuts del final. El Calafell ha buscat l’empat i en el darrer minut ha atacat de cinc i sense porter, però no ha evitat la derrota.