OK Lliga

HOQUEI SOBRE PATINS / OK LLIGA

Volen retrobar el sabor del triomf

El Voltregà, el Vilanova i l'Igualada volen tornar a assaborir el gust de la victòria i que els torni al camí d'aconseguir els seus objectius. Els de Sant Hipòlit reben un rival directe en la seva lluita per allunyar-se de la zona perillosa, l'Enrile Pas Alcoi. Els osonencs, que són el primer equip que se salvaria, fa quatre jornades que no guanyen i volen superar un rival que els precedeix en la classificació.

L'Igualada es desplaça a Tenerife amb la intenció de trencar la mala ratxa de tres derrotes seguides a la pista d'un cuer que encara no ha guanyat cap partit. En el conjunt igualadí s'ha desplaçat amb els seus companys Enric Torner, que està en l'última fase de la recuperació de la seva lesió al genoll, i que potser podria jugar alguns minuts.

El Vilanova visita la pista del Moritz Vendrell –l'equip de moda aquesta setmana després de guanyar el Barça–, i té ganes de tornar a guanyar i oblidar l'empat que va encaixar en els últims segons a casa contra el Voltregà. Els vilanovins fa tres partits que no perden i volen seguir aquesta línia contra un equip que també està en un bon moment i ha guanyat els dos últims partits i en fa quatre que no perd. Miraran de continuar recuperant posicions i acostar-se a la zona alta de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)