Més hoquei

HOQUEI SOBRE PATINS

1A ESTATAL

El Monjos guanya el sisè partit consecutiu

El Monjos va aconseguir la sisena victòria consecutiva, i ho va fer contra l'Alcobendas, un altre aspirant a l'ascens. El Monjos s'ha establert en la segona posició i l'ascens a l'OK Lliga cada cop és més a prop. No s'havia complert el primer minut de partit i el Monjos ja es va avançar en el marcador, i va arribar al descans amb un 3-0 a favor seu. En la segona meitat els madrilenys es van apropar en el marcador, però els locals van saber tornar a marcar en els moments clau. En tres ocasions van anotar un gol pocs segons després que el seu rival, i sempre van tenir el partit controlat.

MONJOS
7
ALCOBENDAS
4
MONJOS:
De Moya, Varias, Cáceres, Brichs i Moreno –cinc inicial–; Martí, Boira i Marcos.
ALCOBENDAS:
Carles Rodríguez, Cortijo, Escudero, Álvaro Martínez i Jiménez –cinc inicial–; Marcos López, Mario Martínez i Carmona.
GOLS:
1-0 (1') Varias. 2-0 (14') Boira. 3-0 (20') Boira. 3-1 (28') Escudero, de penal. 4-1 (32') Varias. 4-2 (34') Álvaro Martínez. 5-2 (34') Brichs. 5-3 (38') Mario Martínez. 6-3 (40') Moreno. 6-4 (48') Escudero. 7-4 (49') Cáceres, de falta directa.