Més hoquei

El SHUM se situa líder empatat amb el Lloret

Hoquei sobre patins. Va guanyar a la pista del Mieres i va aprofitar l'empat del Lloret de dissabte contra el Caldes (3-3)

El SHUM Grup Maestre Maçanet acaba l'any com a líder de la primera divisió, empatat a 22 punts amb el Lloret, després de la victòria que ahir va aconseguir a la pista del Mieres combinada amb l'empat de dissabte del Lloret contra el Caldes (3-3). L'equip asturià s'avançava 0-2 en els primers minuts, però el SHUM reaccionava i es posava amb 2-3 en el minut 16. El Mieres forçava l'empat (3-3) amb què es va arribar al descans. En el segon temps, l'equip selvatà va tenir el domini gairebé de manera absoluta i va assolir un parcial d'1-4 i la victòria final (4-8). La propera jornada (10 de gener) rebrà l'Areces.

CP MIERES (4): Aguilar, Isla, Gómez, González, Quintanal –inicial–; López, Monje, Villamil, Rey i Martínez. SHUM GRUPO MAESTRE (8): Luzón, Parra, Terns, Gelmà, Rodríguez –inicial–; F. Garcia, A. Garcia, Pujol i Moral. GOLS: 1-0 (3') Gónzalez. 2-0 (6') González. 2-1 (13') Gelmà, de penal. 2-2 (14') Gelmà. 2-3 (16') F. Garcia. 3-3 (28') Quintanal, de falta directa. 3-4 (29'). F. Garcia. 4-4 (35') Rey. 4-5 (39') Parra. 4-6 (43') F. Garcia. 4-7 (45') Rodríguez. 4-8 (49') Terns. ÀRBITRES: Sánez i Cantos. FALTEs: 9 el Mieres i 11 el SHUM.