Més hoquei

Tres gols de Gelmà donen la volta al partit

Hoquei sobre patins. El SHUM Grupo Maestre va vèncer l'Areces i es manté líder de la primera estatal en la represa de la competició

ARECES3

SHUM7

Tres gols de David Gelmà en tres minuts, i quan només en faltaven deu per acabar, van donar la volta al partit i el SHUM Grupo Maestre va aconseguir una important victòria que el manté líder de la primera estatal. Els maçanetencs es van avançar molt aviat, però els asturians van saber empatar abans del descans i en la segona meitat es van situar amb un 2-3 inquietant. Els locals van anar a buscar l'empat i els visitants van tenir ocasions al contraatac. La insistència en atac va tenir els seus fruits i els maçanetencs van donar la volta al partit i van aconseguir al final una clara victòria.

SHUM GRUPO MAESTRE: Luzón, Jordi Rodríguez, Ferran Garcia, Lladó i Pujol –equip inicial–; Terns, Gelmà, Parra, Alexandre Garcia i Moral. CP ARECES: Candanedo, Vallina, Javier González, Bernardo i Diego Garcia –equip inicial–; Vallina, Aspra i Prada. GOLS: 1-0 (3') Jordi Rodríguez. 2-0 (4') Ferran Garcia. 2-1 (14') Javier González. 2-2 (17') Javier González. 2-3 (36') Vallina. 3-3 (41') Gelmà. 4-3 (42') Gelmà. 5-3 (42') Gelmà. 6-3 (48') Terns. 7-3 (50') Jordi Rodríguez. ÀRBITRES: Galán i Lapedriza. Blava a Jordi Rodríguez, Vallina i Bernardo. FALTES: 7 del SHUM i 12 de l'Areces.