Més hoquei

Trenca la bona ratxa

Hoquei sobre patins. El SHUM Grupo Maestre va ser derrotat pel Sant Feliu després de cinc victòries consecutives

sHUM1

Sant Feliu5

SANT FELIU: Turón, Vila, Ros, Altayó i Valls –equip inicial–; Marc Fajas, Hinojal, Sergi Fajas, Oriol Garcia i Falqués. SHUM GRUPO MAESTRE: Luzón, Terns, Jordi Rodríguez, Parra i Lladó –equip inicial–; Joan Gelmà, David Gelmà, Ferran Garcia, Pujol i Moral. GOLS: 1-0 (12') Vila. 1-1 (28') Pujol. 2-1 (36') Ros, de falta directa. 3-1 (39') Ros, de penal. 4-1 (41') Ros. 5-1 (49') Altayó ÀRBITRES: Tudela i Lapedriza. Van mostrar targeta blava a Parra. FALTES: 9 del Sant Feliu i 16 del SHUM. COMENTARI: El SHUM Grupo Maestre va trencar la bona ratxa de resultats i va perdre a la pista del Sant Feliu després de cinc victòries consecutives que l'havien portar a la primera posició. La primera meitat va ser anivellada i es va arribar al descans amb un 1-0 per als locals. Roger Pujol va empatar en l'inici de la segona meitat. La derrota dels maçanetencs va arribar en la segona meitat i gràcies a les accions de bola aturada de David Ros, que va estar molt encertat i va fer tres gols. Amb un empat a un gol en el marcador, Ros va transformar una falta directa, un penal, i va marcar en el rebuig d'una alta falta directa. El resultat es va situar en un 4-1 a menys de deu minuts per al final i els maçanetencs ja no van poder remuntar.