Més hoquei

Descens confirmat

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona femení va baixar de la màxima categoria quan falten quatre jornades per al final

GIRONA1
ALCORCÓN4

CITYLIFT GIRONA: Díaz, Dorca, Verdura, Gri i Cravero –inicial–; Barranco, Campistol, Viella i Ruiz. CP ALCORCÓN: Velez, Cancelas, Bautista, Ailen i Lucía Martínez –inicial–; Alonso, Zoe González, Roca i Bernadas. GOLS: 0-1 (17') Bautista. 0-2 (18') Ailen. 0-3 (21') Bautista. 0-4 (26') Ailen. 1-4 (32') Viella, de falta directa. ÀRBITRE: Navales. Va mostrar targeta blava a Verdura. FALTES: 14 del Girona i 13 de l'Alcorcón. COMENTARI: El Citylift Girona femení va confirmar el seu descens de l'OK Lliga femenina en perdre a casa contra l'Alcorcón. Les gironines han baixat de la màxima categoria quan falten quatre jornades per al final després d'una fluixa temporada en què gairebé sempre han estat ocupant les posicions de descens. El Girona ha disputat 22 partits i ha sumat 12 punts, en queden 12 en joc, com a molt en pot arribar a sumar 24, i no pot atrapar cap dels equips que estan en la zona de permanència. La derrota de les gironines contra l'Alcorcón, combinada amb la victòria del Bigues i Riells a la pista de l'Igualada, les va sentenciar al descens. El partit contra el conjunt madrileny no va tenir gaire història, tot i que l'Alcorcón no es va distanciar fins pocs minuts abans del descans (0-2). En la segona part va arrodonir el triomf.