OK Lliga

El Barça B no farà servir el lloc d'ascens si l'aconsegueix

Hoquei sobre patins. Tindrà els drets sobre la plaça però vol que el segon equip continuï a primera estatal i que pugi a l'OK Lliga un altre club

El Barça Lassa B és el líder destacat de la primera estatal quan només falten quatre jornades per acabar, i és molt probable que finalitzi en una de les tres primeres posicions que donen dret a pujar a l'OK Lliga. L'equip és un filial del Barça, que ja milita en la màxima categoria, i no pot pujar, però s'hauria guanyat a la pista una posició d'ascens i tindria els drets sobre aquesta plaça. El club blaugrana ja ha posat de manifest que no la farà servir. Tenia la possibilitat de crear un nou equip que no fos filial del primer i competir en la màxima categoria. El club té clar que vol mantenir el seu equip B en aquesta segona categoria estatal i que la plaça d'ascens a l'OK Lliga l'ocupi un altre conjunt. El Barça pensa posar-se en contacte amb la Federació Espanyola de Patinatge per veure quina és la millor manera, des del punt de vista reglamentari i de tràmits, de procedir en aquest cas, i aconseguir que el Barça B continuï en la categoria i un altre club pugi a l'OK Lliga. El mànager esportiu d'hoquei sobre patins del Barça, Toni Miró, ja ha expressat que el club està molt content del segon equip i que és un luxe que sigui a primera estatal. Aquesta és una bona categoria perquè els seus joves jugadors vagin agafant experiència en una competició molt disputada i contra equips complicats. I també, com ha passat en aquesta temporada, perquè puguin pujar al primer equip i jugar minuts quan sigui necessari. El conjunt blaugrana suma 47 punts i amb dotze per disputar en té sis d'avantatge sobre el quart, el primer que no puja, que és l'Ibericar Reicomsa Alcobendas.

Sis equips lluiten per les tres primeres posicions

Després d'haver-se disputat 22 jornades i amb quatre més al davant, fins a sis equips estan lluitant per les tres primeres posicions de la primera estatal que donen dret a pujar a l'OK Lliga. El Barça B és el líder amb 47 punts, mentre que la segona posició l'ocupa el Manlleu, amb dos punts menys (45), i en aquests moments la tercera està en poder del Citylift Girona, amb 43 punts. La quarta posició, la primera sense ascens, és per a l'Ibericar Reicomsa Alcobendas amb 41, i també estan molt a prop de la zona d'ascens el Sant Cugat i el Sant Feliu, que tenen els mateixos punts, 40, i continuen en la lluita per pujar a la màxima categoria. Matemàticament el Tordera i l'Arenys de Munt encara podrien aspirar a l'ascens, però els seus 33 i 32 punts, respectivament, queden molt lluny. La lluita per pujar tindrà aquest cap de setmana una jornada important que pot aclarir un xic el panorama o fer que tot estigui encara més ajustat. El Barça ha ajornat una setmana el seu partit contra el Santa Maria del Pilar, que ja ha baixat, mentre que el Manlleu rep l'Arenys de Munt. En dos partits s'enfronten els equips del tercer al sisè lloc. El Girona rep el Sant Feliu i el Sant Cugat jugarà a casa contra l'Alcobendas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)