Més esport

Tot el paper venut a Pardines

Curses d'orientació. La localitat del Ripollès serà el centre neuràlgic de la Rogaine Serra Cavallera, una prova que Aligots Girona havia organitzat els dos darrers anys al cap de Creus

Ja fa setmanes que les 300 places disponibles per a la Rogaine Serra Cavallera es van esgotar. És la prova que organitza Aligots Girona Orientació i que en les dues anteriors edicions es va disputar al cap de Creus. Demà es farà al Pirineu ripollès, en format de 6 hores (puntuable per a la copa catalana) o 3.

Pardines serà el centre neuràlgic de la cita, el mapa cartogràfic de la qual el van fer la tardor de l'any passat i la primavera d'aquest Marian Cotirta, Ionut Zinca, Manus Anghel i Andreea Zinca. Són els mateixos cartògrafs que van fer el del cap de Creus i l'han fet a escala 1:20.000 i una superfície d'uns 27 quilòmetres quadrats. L'alçada mínima són 990 m sobre el nivell del mar i la màxima, 2038. El mapa representa la vegetació, el relleu i els elements més significatius i necessaris per a l'orientació dels corredors. La cursa, amb els campions d'Europa i altres equips internacionals de referència, comença a les onze del matí, vint minuts després que els participants hagin rebut els mapes i hagin traçat la seva estratègia per passar pel màxim nombre possible dels 63 controls que hi ha al llarg de les sis hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)