Més esport

Patinatge artístic

Mònica Gimeno revalida el bronze en el mundial

Patinatge artístic. Va fer una actuació plena de força i alegria en el lliure i va tornar a pujar a la tercera plaça del podi. Pere Marsinyach va ser cinquè

Per segon mundial consecutiu Mònica Gimeno ha guanyat la medalla de bronze en la modalitat de lliure. La patinadora del CP Mollerussa va fer un gran programa llarg de la modalitat de lliure, ple de força i alegria, i va recuperar una posició respecte al quart lloc que havia aconseguit després del programa curt. L'osonenca resident a terres lleidatanes va tenir una penalització però això no li va impedir superar la italiana Letizia Ghiroldi i pujar al tercer lloc del podi. La gallega Aida Vieties va ser cinquena, remuntant des del desè lloc, i va millorar la tretzena plaça del mundial de l'any passat. El títol va ser per a la italiana Silvia Nemesio, subcampiona l'any 2015, que va superar la seva compatriota Debora Sbei, que havia guanyat els dos últims títols mundials.

Pere Marsinyach va acabar en el cinquè lloc del lliure. El patinador del Foment Cardoní no va poder defensar la tercera posició que tenia després del programa curt, i en el llarg no va aconseguir la puntuació esperada. El subcampió europeu va ser superat pel madrileny Sergio Canales, quart, i pels tres patinadors italians. Llorenç Álvarez (Ripollet) va acabar novè. El títol de campió va ser per a l'italià Luca Lucaroni, que va fer una exhibició i va ser puntuat amb sis 10 i un 9,9 en l'apartat artístic.

La parella formada pels germans Nerea i Javi Wis (Sant Feliu) va acabar en la setena posició de parelles artístic i van posar fi a la seva carrera esportiva després de deu anys de competició.

El CPA Olot buscarà el desè títol en grups de xou grans

L'espectacle de grups de xous grans tancarà el mundial, i tres equips catalans lluitaran pel podi. El CPA Olot vol aconseguir el seu desè títol mundial, el quart consecutiu, mentre que també competiran el CPA Girona, que va ser tercer l'any passat en el mundial de Cali (Colòmbia), i el PA El Masnou, que torna a disputar un mundial després d'haver aconseguir el subcampionat l'any 2014 a Reus. L'Olot va tenir problemes en el vol cap a Itàlia ja que es van perdre els cartrons, un element de l'attrezzo del ball, i se'n van enviar uns altres en cotxe. Els principals rivals dels conjunts catalans seran els equips italians, que patinaran davant la seva afició. En el recent campionat d'Europa de Freiburg (Alemanya) el conjunt olotí va superar per 3,6 punts el Fiumicello Diamante que va ser el subcampió, mentre que el Don Bosco Royal va acabar tercer, davant del conjunt masnoví. El Girona no hi va participar. En el mundial del 2015 el Don Bosco va ser segon, a 4,8 punts de l'Olot, i el Fiumicello quart, també darrere del Girona. Abans es disputaran els quartets, amb el CP Parets i el Reus Deportiu. En el mundial de l'any passat tots dos van lluitar per les places de podi; el Reus va ser tercer i el Parets quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)