Hoquei sobre gel

En creixement

Hoquei sobre gel. El Puigcerdà perd contra el Barça el primer duel català del curs, en el debut de l'equip a casa

El Club Gel Puigcerdà va perdre 1-6 contra el Barça en l'estrena del renovat conjunt de la Cerdanya com a local, en una jornada en què va fer la presentació dels equips de base amb gairebé un centenar de jugadors. El club presenta aquesta temporada una nova junta directiva, que presideix Tomàs Torrent, i un nou tècnic, l'històric jugador Salva Barnola, que s'ha fet càrrec del primer equip. El Puigcerdà, que abans havia guanyat 1-9 el Boadilla i havia perdut 8-3 amb el Txuri Urdin va veure com els blaugrana s'avançaven 0-5 i fins a la tercera part Nacho Granell no podia marcar abans que el Barça tanqués el resultat. “Estic content amb l'equip, seguim pujant el nostre nivell i anem descobrint a què juguem. Ha estat una llàstima, perquè en el cinc contra cinc hem estat millor”, va dir el tècnic després del partit fent referència als cinc gols que van fer els visitants en superioritat. “En la segona part hem tingut moltes oportunitats que no hem aprofitat quan estàvem en superioritat”, va afegir Barnola, que destacava l'actitud dels jugadors: “Per a mi compta molt, tots han lluitat. Som un equip molt jove i anirem madurant amb els partits. Avui han debutat dos sub-20.”

Visió de futur

“Volem que sigui sostenible, amb la gent de casa i tenir una bona base des de les categories inferiors. Ho trobem vital per començar a treballar amb visió de futur, omplir l'escoleta d'hoquei de base. Això, a la llarga, ens podria servir per ser autosuficients econòmicament i esportiva. És un pla a llarg termini, però sense oblidar la temporada que comença. Hi estem bolcats completament”, va dir abans Javi Gómez, membre de la nova junta directiva del club. “Socialment una campanya per recuperar la il·lusió dels socis i espectadors, així com els patrocinadors. Tornar a potenciar l'hoquei sobre gel com un dels esports identificatius de la comarca, que porta el nom de la nostra vila arreu del món. I també trencar el mite, crec que injust, de joc violent que l'havia precedit anteriorment i donar-lo a conèixer com el joc d'equip mes ràpid del món”, són els tres objectius de la junta segons el directiu.

RENOVACIÓ

Tomàs Torrent és el president de la nova junta i Salva Barnola s'ha fet càrrec de l'equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)