Handbol

En la lliga, pensant en Europa

Handbol. El Barça Lassa s'enfronta amb el Port de Sagunt en la dotzena jornada de lliga i el Fraikin Granollers, amb l'Anaitasuna enmig de compromisos decisius en la lliga de campions i la copa EHF

El FC Barcelona Lassa s'ha de tornar a centrar en la lliga avui per enfrontar-se amb el Port de Sagunt, cinquè classificat i una de les revelacions del curs, en partit corresponent a la dotzena jornada que es jugarà al Palau (20.30 h). Diumenge, els blaugrana van tancar la primera volta de la lliga de campions a Dinamarca amb un triomf contra el Silkeborg que els manté en la primera posició del grup A amb el PSG francès, i diumenge que ve es tornen a enfrontar amb els danesos en el primer partit de la segona volta.

El tècnic Xavi Pascual donarà protagonisme als menys habituals per dosificar la plantilla i podrà continuar ajustant peces per cobrir les baixes de Sorhaindo i Jícha.

El repte ucraïnès

D'altra banda, el Fraikin afronta el duel contra l'Anaitasuna a Granollers (20.30 h) tocat anímicament després de perdre el partit d'anada de la tercera fase de la copa EHF amb el ZTR Zaporíjia ucraïnès (27-29), en una eliminatòria que hauran de remuntar dissabte. Una situació ben diferent de la del rival d'avui, que acaba de vèncer el Csurgói hongarès (27-21) en la mateixa competició europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)