Hoquei sobre gel

Sentenciats en la primera part

Hoquei sobre gel. Derrota del Puigcerdà en la seva visita al Barça 7-2, en un partit resolt amb els quatre gols seguits dels blaugrana després que els cerdans s'avancessin 0-1

El Club Gel Puigcerdà va tornar a perdre el duel català de la primera divisió, tal com va passar a la capital de la Cerdanya, i veu com les opcions de classificar-se per al play-off se li comencen a complicar. I això que els cerdans es van avançar de seguida 0-1 mitjançant Oriol Boronat, assistit per Lucas Poch. Però el Barça va capgirar el resultat (3-1) i, després d'un segon gol de Boronat (David Caballero), els locals van arribar a fer quatre gols seguits, dos dels quals encara en la primera part (5-2).

“És una llàstima, la primera part ha estat la que ens ha marcat el partit. Hem començat marcant, estàvem animats, jugant amb tres línies, però ens han marcat quatre gols molt seguits. En el primer, el nostre porter no ha estat fi amb una errada seva a causa que no havia agafat ritme encara. I els tres gols seguits han estat una continuació”, va dir el tècnic del Puigcerdà, Salva Barnola, que lamentava la lesió d'Uri Boronat a causa d'una topada, la del Marc Paul al partit sub-20 d'abans i la sanció federativa al Pavel Ivanov: “Ens ha minvat el rendiment.” “Encara tenim possibilitats de cara el play-off i les intentarem aprofitar al màxim”, va afegir.