Hoquei sobre gel

El Puigcerdà queda fora del ‘play-off' pel títol

Hoquei sobre gel. La derrota dels cerdans, per 4-5 amb gol d'or contra el Majadahonda, els deixa sense possibilitats d'entrar en la lluita pel títol

La CG Puigcerdà va perdre 4-5 contra el Majadahonda i es va quedar sense cap possibilitat d'acabar entre els quatre primers de la lliga i, per tant, entrar en la lluita pel títol. Els cerdans havien de guanyar tres dels quatre partits que li quedaven i que els madrilenys en perdessin dos després, és clar, que el Puigcerdà guanyés a casa el duel entre els dos aspirants al quart lloc. Tot i anar 3-1 i 4-2 amb avantatge, disposar de superioritats numèriques o oportunitats clares de gol com ara dos llançaments al pal o tres accions d'un contra un davant del porter visitant, els cerdans van veure com els visitants els empataven i s'enduien el triomf en la pròrroga amb gol d'or. A més, Jesús Moreno, Pol Duran i Bastien Ribot es van lesionar.

L'endemà de la derrota, diumenge, el Puigcerdà va jugar un partit que tenia pendent des del mes d'octubre, contra el Boadilla –acabat de pujar de la segona divisió–. Van guanyar 15-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)