Ciclisme

Dos dies de Vuelta a casa

Ciclisme. L'organització de la prova va presentar ahir el recorregut i va desvelar el traçat de les dues etapes que passaran per Catalunya

Que Catalunya tindria un parell d'etapes de la Vuelta a Espanya del 2017 ja se sabia. Però, ahir, en una presentació multitudinària a Madrid, l'organització de la prova va desvelar quin en seria el recorregut. El en la tercera etapa, el 21 d'agost, el traçat començarà a la localitat francesa de Prades i passarà per Bellver de Cerdanya i per la Seu d'Urgell abans d'acabar a Andorra, una etapa que tindrà un parell de ports de primera categoria i un de segona. L'endemà, la quarta etapa, de 193 quilòmetres, començarà a Escaldes-Engordany i acabarà a Tarragona, que serà l'única ciutat catalana amb un final d'etapa. Seran 193 quilòmetres molt plans que tindran en l'alt de Belltall i en l'hipotètic esprint els màxims al·licients. D'aquesta manera, la gran prova del ciclisme espanyol torna a trepitjar el Principat després que el 2016 passés de llarg de Catalunya. La Vuelta, que començarà a la ciutat francesa de Nimes el 19 d'agost i acabarà a Madrid el 10 de setembre, tindrà com a gran al·licient la pujada al mític Angliru, que torna a aparèixer en el recorregut després de tres edicions sense formar-ne part. Els nou finals en alt seran determinants per saber qui serà el successor de Nairo Quintana com a portador del mallot vermell de campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)