Futbol sala

futbol sala

Lliga

El Catgas peca d'ineficiència

Futbol sala. El conjunt colomenc va perdonar i ja fa cinc jornades que no guanya

JAÉN 3 CATGAS 2

JAÉN PARAISO INTERIOR:Dani Cabezón, Boyis, Mauricio, Campoy i Mauricinho –equip inicial–; José López, Dani Martín, Chino i Solano.CATGAS SANTA COLOMA:Prieto, Sepe, Rescia, Corvo i Dani Salgado –equip inicial–; Pablo del Moral, Javi Rodríguez, Javi Rangel i Sergio.GOLS:0-1 (12') Dani Salgado. 1-1 (22') Chino. 2-1 (26') Solano. 2-2 (29') Rangel. 3-2 (37') Solano.ÀRBITRES:Fortes i Martínez. Van mostrar targeta vermella a Corvo i a Pablo del Moral, del Catgas Santa Coloma.

El Catgas Santa Coloma va perdonar ahir al pavelló de La Salobreja de Jaén –un escenari on mai no ha guanyat– en un duel molt igualat corresponent a la primera jornada de la segona volta contra un rival directe, i acumula cinc partits seguits sense guanyar. Malgrat tot, Dani Salgado va avançar els catalans amb una acció personal culminada amb un tret ras –el seu setzè gol en la lliga–. El Catgas va tenir bones oportunitats en el primer temps, però el porter local Dani Cabezón es va mostrar ferm sota els pals. En la segona part, Chino va empatar gràcies a un xut llunyà desviat per un defensa del Catgas. La reacció del Jaén la va afermar Solano (2-1), però Javi Rangel (29') va aprofitar una gran assistència del clarivident Dani Salgado i va restablir la igualtat (2-2) marcant el seu primer gol en la lliga. El Catgas va sobreviure dos minuts a la inferioritat numèrica arran de l'expulsió de Del Moral. A més, Maxi Rescia va enviar la pilota al pal. Però el Jaén, de nou en una acció de Solano, va fer el 3-2. A tres minuts del final, el Catgas va atacar amb cinc jugadors i va fallar dues ocasions de Maxi i Corvo. Dani Salgado va salvar el quart gol local.