Atletisme

Kenenisa Bekele

atleta

Bekele: “Puc fer 2h01:30”

Atletisme. El fondista etíop atacarà avui a Dubai el rècord mundial de la marató (2h02:57) i en el futur pensa que pot rebaixar-la en 90 segons

L'etíop Kenenisa Bekele, autor de la segona millor marca de la història en marató (2h03:03), va comparèixer ahir en la roda de premsa prèvia a la cita de Dubai convençut de superar el rècord mundial del kenyà Dennis Kimetto (2h02:57). “Tinc molta confiança i la preparació ha anat molt bé”, va assegurar. En el futur, Bekele es veu capacitat per rebaixar la marca en 90 segons: “Abans de retirar-me penso que puc fer 2h01:30, però hauria de canviar la meva preparació i disposar d'un grup de nutricionistes i totes les facilitats perquè tot anés perfecte.”

El maresmenc Marc Roig, que ha exercit de fisioterapeuta de Bekele i és a Dubai per fer de llebre d'algunes corredores, veu l'etíop preparat per al repte: “Està en molt bon estat de forma, però les llebres hauran d'estar perfectes i passar la mitja a 61 minuts, ni més, ni menys.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)