Esquí

Esquí alpí

Salarich, citat a Saint-Moritz

Esquí. L'osonenc, una de les esperances més fermes de l'esquí estatal, competirà a Suïssa en el campionat del món en la modalitat d'eslàlom

L'esquiador osonenc Joaquim Salarich serà, juntament amb el basc Juan del Campo, un dels dos únics representants de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern en el campionat del món d'esquí alpí, que tindrà lloc a Saint-Moritz (Suïssa) entre el 6 i el 19 de febrer. Salarich competirà en la prova d'eslàlom, que es disputarà l'últim dia de competició. Fa dos anys, en el mundial de Vail (Estats Units), va acabar 30è en aquesta prova.

L'esquiador de Malla, de 22 anys, s'ha consolidat com una de les referències estatals en l'especialitat d'eslàlom i la temporada passada va acabar en la 69a posició del rànquing mundial FIS. Feia dues dècades que cap esquiador estatal no aconseguia estar tan ben situat en el rànquing d'eslàlom. Salarich pertany a La Molina Club d'Esports, i els seus millors resultats els ha obtingut en l'eslàlom. Enguany va ser segon a les FIS d'Ushuaia, dos quarts llocs i un primer a Vallnord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)