Patinatge

patinatge artístic

El Maçanet aconsegueix el tercer títol català a Girona

Patinatge artístic. Les selvatanes són campiones en la modalitat de grups petits amb ‘Try Again?' i s'afegeixen a Olot i Bescanó, campions de grups grans i de juvenils dissabte a Fontajau

El Patinatge Artístic Maçanet i el Patinatge Artístic Masnou van completar el palmarès del campionat de Catalunya de patinatge artístic per a grups de xou, disputat el cap de setmana a Fontajau i marcat per la brillant actuació del CPA Olot, dissabte, quan va assolir el seu setzè títol de grups grans. Amb el Bescanó campió de Catalunya de juvenils, també dissabte, els clubs selvatà va signar el tercer títol català d'un club de la demarcació, el de grups petits. La coreografia del Maçanet, en què simulava un vídeo joc de ciència-ficció, amb música electrònica, va ser la que va permetre que les selvatanes, amb Try Again?, assolissin el títol de grups petits al davant del CPA Tona, segon, amb Infàmia. El disc del Maçanet, basat en la insistència d'intentar-ho una vegada rere l'altra, va marcar una línia molt diferent de la de la resta de grups petits i va acabar guanyant el títol per un marge molt estret respecte el Tona, que havia actuat poc abans que les selvatanes –Figueres (cinquè) i l'Aldea (setè) van defensar les seves coreografies entre els dos conjunts–. El CPA Ripollet, amb M'endevines?, va completar el podi dels grups petits, la categoria amb més participació pel que fa equips en el campionat de Catalunya (20).

En la modalitat de quartets, el vencedor va ser La Poma de la Discòria, del PA Masnou. I com en la modalitat de grups petits, en els quartets el marge entre primer i segon va ser molt ajustat. En aquest cas, per això, les subcampiones van actuar després. De fet, el Lliçà de Vall va ser l'últim conjunt que va defensar la seva coreografia, Elles!. El CP Guixolenc, tercer, amb Off with her head, va aconseguir el segon podi gironí de la jornada. En els dos dies, els clubs de la demarcació n'han assolit cinc, amb tres títols (Olot grups grans, Bescanó juvenils i Maçanet grups petits), un segon lloc (CPA Girona en grans) i un tercer, el de les empordaneses.

Grups petits
1r. PA Maçanet
86,50
2n. CPA Tona
85,00
3r. CPA Ripollet
83,70
4t. CPA Vilanova
80,80
5è PA Figueres CE
79,30
6è CP Matadepera
78,90
7è CP L'Aldea
77,00
8è FD Cassanenc
76,50
9è CP Llagostera
72,00
10è CP Lliçà de Vall
71,20
Quartets
1r. PA Masnou
83,30
2n. AP Lliçà de Vall
82,10
3r. CP Guixolenc
77,10
4t CP Ametlla del Vallès
72,30
5è CP Osona
63,80
6è CP Bescanó
62,30
7è CP Hostalric
60,60
8è CP Celrà
59,10
9è CPA Sant Joan Despí
53,90
10è CP Dertusa
51,90
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)