Ciclisme

Ot Dòniga, la primera

Ciclisme. L'osonenc va superar el britànic Matthew Holmes a l'esprint de la Costa Brava, la cita inaugural de les curses de Peratallada

Ot Dòniga (Controlpack) va estrenar el palmarès de les curses socials de Peratallada amb el triomf a la Costa Brava, la primera de les quatre curses que es disputaran a l'Empordanet els dimecres i que va tenir un centenar de corredors que van haver de suportar les inclemències de la tramuntana en un recorregut de 92 quilòmetres en un circuit de 23.

Dòniga va superar el britànic Matthew Holmes a l'esprint, mentre que José Antonio Sánchez (Corvi) va superar Marc Cayuela (Compak) a l'esprint pel tercer lloc, a 1:08 del ciclista de Sant Quirze de Besora de categoria sub-23. José Madrigal (Motor Begues) va ser cinquè i millor màster 40, a 1:15 i amb 5 segons sobre un altre grup amb Xavier Pérez (Gerunda) o el palafrugellenc Joel Nicoulau (Compak); vencedor diumenge de la clàssica Xavi Tondo a Valls. La júnior Candice Couston (Marselle) va ser 22a absoluta i la millor en categoria femenina.