Esports de muntanya

El Montgrí, en vertical

Curses de muntanya. La segona edició de la cursa va superar els 300 participants entre la Vertical i l'Olla, que es podien fer alhora

En la Tecsolcat Vertical Montgrí hi va haver diumenge, tot i les previsions de mal temps, més de 300 participants. Era la segona edició de la cursa i presentava dos recorreguts, la Vertical (5,5 km i 280 m de desnivell positiu) i l'Olla (15,5 i 700), que es podien fer totes dues perquè no coincidien en l'horari –sortides a les 9 h i a les 10.15 h–. Eduard Baquer, amb 25:16, va ser el més ràpid a coronar el Montgrí i tornar a la plaça de la vila. El seu germà Francesc va ser segon i Rajiv Marroig tercer. El podi femení el van formar Paloma Lobera, Mila Duran i Laura Plana. La vall de Santa Caterina, recorrent tota la frontera natural de l'Alt i el Baix Empordà, era l'escenari de l'Olla. Jaume Martí, amb 1h 17, va ser el vencedor, davant Marc Cassany i Quim Costa. Les tres primeres dones van ser Anna Puigvert, Mila Duran i Patricia Torres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)