Futbol sala

El Catgas empata en un partit amb alternatives

Futbol sala. Els colomencs van lluitar fins al final a la pista del Cartagena

CARTAGENA 5 CATGAS 5

PLÁSTICOS ROMERO CARTAGENA:Alberto, Enrique, Rodrigo, Juanpi i Eilán –equip inicial–; Jesús, Adeirton, Rahali i Blanco.CATGAS ENERGÍA SANTA COLOMA:Prieto, Pablo del Moral, Sepe, Rafa López i Dani Salgado –equip inicial–; Rescia, Corvo i Sergio.GOLS:1-0 (2') Rodrigo, 1-1 (3') Rafa López. 2-1 (4') Eilán. 2-2 (8') Sergio. 2-3 (21') Pablo del Moral. 3-3 (22') Enrique. 3-4 (29') Elián, en pròpia porta. 4-4 (31') Juanpi. 5-4 (36') Adeirton. 5-5 (37') Dani Salgado.ÀRBITRES:Bernabéu i Rabadán. Van mostrar targeta groga a Rescia, Corvo i Sergio.

El Catgas Santa Coloma va obtenir un empat en la seva visita a la pista del Cartagena. Els colomencs van haver de lluitar fins al final per puntuar en un partit amb moltes alternances en el marcador. Van haver de remuntar, van anar al davant i al final Dani Salgado va empatar, a dos minuts i mig de la fi del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)