Esports de muntanya

Títol per al Matxacuca

Curses de muntanya. El club de Santa Cristina d'Aro, campió de Catalunya de curses de muntanya per equips per segon any seguit

L'AE Matxacuca va revalidar el campionat de Catalunya de curses de muntanya per equips a Miravet, en una prova en la qual van participar mig miler de corredors i que va guanyar el campió de Catalunya individual, Eduard Hernández, en 1h51.

El santjoaní Èric Moya, també de l'AE Matxacuca, va ser tercer amb 1h56, darrere Mario Olmedo, segon, i quasi va sentenciar el títol per equips per al conjunt de Santa Cristina d'Aro. El triomf de Sheila Avilés en la categoria femenina va confirmar el domini del Matxacuca, que va fer 526 punts amb tots els seus corredors entre els 15 primers en homes i les 10 primeres en dones. El Borges Trail va ser segon, amb 435 punts, i el podi el va completar el CE Pedala.cat Balaguer, amb 302 punts.

El Matxacuca era l'únic club de la demarcació dels 13 participants.