Patinatge

Adrià Díaz es classifica per al mundial de Hèlsinki

Patinatge sobre gel. El patinador català ho ha aconseguit al costat de la seva nova parella, la jove de 18 anys Olivia Smart

El patinador català Adrià Díaz i la seva nova companya des de l'any passat, la jove de 18 anys nascuda a Anglaterra Olivia Smart, han estat la parella seleccionada per la Federació Espanyola d'Esports de Gel per competir en el mundial i en el preolímpic de Hèlsinki que es farà del 29 de març al 2 d'abril. Díaz i Smart van lluitar per la plaça contra la madrilenya Sara Hurtado, l'anterior parella del català, i el rus nacionalitzat espanyol Kyril Khaliavin. L'enfrontament es va acabar amb un empat tècnic, però el comitè de selecció de la federació ha aplicat la millor nota en dansa com a criteri de desempat a favor de Díaz i Smart –55,40 per 43,00– tot i que la parella descartada tenia una puntuació global superior per un escàs marge de 0,1.

Sara i Kyril van guanyar el campionat d'Espanya i van estar en el darrer campionat europeu, però en l'última competició del curs, la Bavarian Cup, Adriá i Olivia, en plena acceleració, van batre el rècord d'Espanya dels programes curt i llarg i van apuntalar el seu progrés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)