Patinatge

Pròxima estació, Barris Nord

Patinatge artístic. L'Olot i el Girona busquen, en el campionat estatal de grups de xou grans que es disputa a Lleida, mantenir la seva hegemonia i la classificació per a l'europeu i el mundial

El pavelló Barris Nord de Lleida alberga avui i demà el setzè campionat estatal de patinatge artístic de grups de xou grans i petits. En la primera modalitat, el CPA Olot i el CPA Girona, primer i segon en el darrer mundial, territorial gironí i campionat de Catalunya, volen mantenir la seva hegemonia i aconseguir la classificació per a l'europeu i el mundial.

Les garrotxines, campiones tretze cops –han guanyat els darrers quatre–, seran les divuitenes dels 20 equips en defensar la seva coreografia. I si tornen a excel·lir com en el campionat de Catalunya a Fontajau, amb el Soc innocent –va fer 96,9 punts (dos 9,9)– quan van assolir el seu setzè títol, llavors s'acaba el campionat. Pel CPA Girona, últim en actuar avui (el PA Figueres serà el vuitè i el GEiEG l'onzè), l'estatal suposa una motivació extra perquè el 2016 la plata els va impedir, paradoxalment, competir en el campionat d'Europa i anar de manera directa al mundial. Avui, les gironines intentaran repetir la posada en escena de l'Esclaus de la riquesa del campionat català, molt millorada respecte a l'actuació del gironí tres setmanes abans.

La competició dels grups grans comença a les 18.30 h i, demà, 22 equips competiran en els grups petits amb la presència del PA Maçanet –campió de Catalunya–, FD Cassanenc i PA Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)