Patinatge

Esports

Patinatge artístic

L'Olot voreja la perfecció i s'endú el 14è títol estatal

Patinatge artístic. El podi va ser íntegrament català i calcat al de l'any passat, amb el Girona en el segon lloc i el Masnou en el tercer

No hi va haver sorpresa al pavelló Barris Nord de Lleida i el CPA Olot es va endur el seu catorzè títol del campionat d'Espanya de grups de xou grans, el cinquè de forma consecutiva. L'equip garrotxí va aconseguir 97,7 punts amb la coreografia Soc innocent, amb la qual ja s'havia imposat en els últims campionats territorial gironí i de Catalunya. El podi, íntegrament català, va ser idèntic al de l'any passat, amb el CEPA Girona en segon lloc (93,5), amb la coreografia Esclaus de la riquesa, i el PA El Masnou en el tercer (85,8), amb la coreografia La dictadura del cos.

L'Olot i el Girona, que són els actuals campió i subcampió del món, es van guanyar el dret a participar en l'europeu de Nantes de final d'abril i en el mundial de Nanjing de principi de setembre.

L'Olot va sortir a la pista en l'antepenúltim lloc i va oferir una actuació espectacular i precisa que va vorejar el 10. Finalment va ser premiada amb quatre puntuacions de 9,9 i una de 9,8 en l'apartat artístic. La seva puntuació final millora en vuit dècimes (96,9) la que va aconseguir fa un mes en el campionat de Catalunya de Girona. En el territorial havien aconseguit un 94,9, però, malgrat aquesta progressió evident, les patinadores assenyalaven algun petit error en la coreografia i es mostraven convençudes que, tècnicament, encara tenen marge de millora.

Entre els deu primers es van classificar tres equips catalans més: el Reus, cinquè (83,1); el Tona sisè (80,3), i el Figueres, novè (75,0).

Grups de xou grans
1r CPA Olot
97,7
2n CEPA Girona
93,5
3r PA El Masnou
85,8
4t PA Aurora
84,8
5è Reus Deportiu
83,1
6è CPA Tona
80,3
7è CARPA Viqueira
77,5
8è CPA Ribex
77,9
9è PA Figueres
75,0
10è CP Doctor Patín
73,6
11è GEiEG
72,9
12è CE Malgratenc PA
72,1
18è CPA Roda
61,2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)