Hoquei sobre gel

El Trofeu ‘Rocko', per a Pol Duran

Hoquei sobre gel. El jugador de 18 anys va ser distingit com el millor defensa del Club Gel Puigcerdà aquesta temporada. El guardó recorda l'exjugador del club i de la Universitat de Yale

Pol Duran va rebre el trofeu John, Rocko, Meehan, que el Club Gel Puigcerdà va instaurar el curs passat i que serveix per reconèixer la tasca defensiva d'un dels seus jugadors al llarg del curs. Duran, de 18 anys, i que relleva Jorge Piñar, va rebre el trofeu en el darrer partit dels cerdans a casa de mans de l'exjugador i exentrenador del club en la dècada dels vuitanta, Georges Semler. Semler va ser l'artífex de l'arribada a Puigcerdà, el 1981, del jugador que dona nom al trofeu: John, Rocko, Meehan.

Pol Duran, encara en edat júnior, té de la confiança dels tècnics del Puigcerdà, que en destaquen l'equilibri entre rendiment físic i qualitat tècnica, la presa de decisions en les sortides de zona i el seu llançament des de la línia blava.

Daniel Brugman, que va compartir vestidor amb Rocko a la Universitat de Yale i al CG Puigcerdà, és l'inspirador del trofeu i membre del jurat que formen altres exjugadors del club. Per a l'elecció del guanyador es té en compte el rendiment dels jugadors, el compromís amb l'equip i l'actitud fora de la pista, a més de les estadístiques, tot i que no siguin el factor determinant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)