Surf de neu

Esports

Surf de neu

Decepció anticipada

Surf de neu. Queralt Castellet va quedar a les portes d'accedir a la final d'avui de mig tub després d'haver executat una segona mànega erràtica en el debut mundialista a Sierra Nevada

“Ara mateix tinc una ràbia interna tremenda.” D'aquesta manera va lamentar Queralt Castellet veure com se li esmicolava entre les mans una primera oportunitat per estendre el seu reeixit llegat després que en el seu debut mundialista protagonitzés una segona mànega erràtica que no li va permetre accedir a la gran final de mig tub. “M'he embolicat; he posat la mà en el backside 9, un dels trucs més potents que tinc, un element que té molt risc; i aquí he perdut confiança pel que quedava de ronda”, explicava la surfista.

La rider catalana no va millorar el 77.75 obtingut en el primer descens, es va desinflar anímicament i va quedar malauradament lluny del 83.75 que acreditava la japonesa Hikaru Oe, que marcava la nota de tall per accedir a la final d'avui al matí. Castellet, sense temps per a lamentacions i amb una genial capacitat d'autocrítica, va eludir excuses sobre les lesions i va apuntar cap a la cita de divendres vinent: el big air. “Aniré a donar-ho tot”, va assegurar la subcampiona mundial del 2015.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)