Més esport

Nan Oliveras, nou campió català

Duatló. Va superar Francesc Godoy per 20 segons en la prova de Castellfollit, amb una participació rècord

Nan Oliveras (TGCB-INN) va fer bons els pronòstics i va imposar-se en el campionat de Catalunya de duatló esprint, que va coincidir amb la 22a edició de la prova de Castellfollit de la Roca i que va tenir una participació rècord de 368 duatletes. El seu temps va ser de 55 minuts i 37 segons, vint menys que el seu principal rival, Francesc Godoy (CN Montjuïc), que va acabar segon.

Godoy va dominar el primer segment –una cursa a peu de 5 km– amb un temps de 15:02, però amb només un segon d'avantatge respecte d'Oliveras. En l'únic tram en bicicleta –20 km–, el duatleta garrotxí va fer un temps de 33:59 i va assumir el lideratge, tot i que la diferència amb el seu rival era només de dos segons. No va ser fins al segon segment de cursa a peu –2 km– en què Oliveras va poder deixar enrere el seu rival amb un temps de 6:36 i es imposar amb vint segons d'avantatge. El podi el va completar Arnau Turon (Prat Triatló).

Aquesta és la tercera victòria que Nan Oliveras aconsegueix aquesta temporada en proves de duatló, després d'imposar-se en les que es van celebrar a Banyoles i Girona.

La campiona de Catalunya femenina va ser Anna Noguera (CA Igualada), que va aconseguir la victòria amb una marca d'1h05:18. El podi el van completar Montserrat Mas (Cerrr Igualada) i Clàudia Luna (CN Mataró). La victòria per equips va ser per al CN Montjuïc, en homes, i el CA Igualada, en dones.

Homes
1r Nan Oliveras (TGCB-INN)
55:37
2n Francesc Godoy (CN Montjuïc)
55:57
3r Arnau Turon (Prat Triatló)
56:17
4t Jordi Relats (CN Montjuïc)
56:39
5è Ernest López (CN Montjuïc)
56:42
Dones
1a Anna Noguera (CA Igualada)
1h05:18
2a Montserrat Mas (C. Igualada)
1h05:57
3a Clàudia Luna (CN Mataró)
1h06:48
4a Maria Martínez (CE Picornell)
1h06:58
5a Elise Maury (CN Montjuïc)
1h07:03
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)