Futbol sala

El Catgas s'endú un punt valuós de Navarra

Futbol sala. Els colomencs es van avançar dos cops però no van sentenciar

R. NAVARRA 2 CATGAS 2

RIBERA NAVARRA:Molina, David, Plana, Rubi; Pedro –inicial–; Abdel Hamza, Mínguez, Oussama, Lucas i Luisma.CATGAS SANTA COLOMA:Prieto, Del Moral, Sepe, Rodríguez, Salgado –inicial–; Convo, Rangel, David i Sergio.GOLS:0-1 (4') Rodríguez. 1-1 (14') Lucas. 1-2 (23') Corvo. 2-2 (27') Luisma.ÀRBITRES:Contreras i Redondo. Van ensenyar groga a Rubi, del Ribera Navarra, i a Salgado i Rangel, del Catgas.

El Catgas Santa Coloma va avançar-se dos cops en el partit a la pista del Ribera Navarra però no va poder sentenciar la victòria. Amb tot, gràcies al punt sumat, l'equip català continua en el vuitè lloc de la classificació amb quatre punts més que el navarrès quan només falten dues jornades per al final de la lliga regular. La propera jornada, en què tindrà un partit difícil contra el Barça Lassa, el Catgas podria deixar segellada la classificació per al play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)