Futbol sala

Futbol sala

El Catgas s’arrisca apostant per sis jugadors nous

Futbol sala. Els de Santa Coloma encara podrien incorporar el porter Cristian, del Benfica, per deixar marxar Alfonso Prieto, que ho ha demanat

Ari Santos serà presentat la setmana que ve com la cirera del pastís de la plantilla que el Catgas ha preparat per a la temporada que ve. El veterà ala tanca brasiler, que acaba de guanyar la lliga russa amb el Dinamo de Moscou, ha signat per un any. “Caldrà veure quin és el seu rendiment amb 35 anys”, es pregunta Juan Carlos León, el director esportiu de l’entitat de Santa Coloma. Ari és la sisena incorporació per a un projecte tan renovador com arriscat.

“Reconec que hem fet un equip amb connotacions perilloses. D’entrada, tenim deu jugadors de camp, dos dels quals amb poca experiència: un té 17 anys i l’altre, 20. Per altra banda, és una incògnita saber com competiran, en conjunt, les noves incorporacions. Ximbinha debutarà en la lliga estatal; Juanqui i Míguez hauran d’adaptar-se a un nou equip i un nou entorn; l’argentí Corso, que feia dos anys que era a la lliga italiana; Pol Pacheco, que també ve d’Itàlia, on ha demostrat el que no havia demostrat aquí, quan va sortir del Barça... No sabem com sortiran”, comenta el màxim responsable esportiu dels colomencs.

És molt probable que aquests no siguin els únics jugadors que incorpori el Catgas per al curs vinent. També hi podria haver novetats sota els pals, ja que el porter Alfonso Prieto, amb contracte fins al 30 de juny del 2018, ha demanat marxar. “Ens hem compromès a deixar-lo anar si trobem un recanvi de garanties”, explica Juan Carlos León. Ara mateix, la primera opció és Cristian Domínguez, el que va ser porter del Barça durant nou temporades, que no ha jugat tant com voldria en el Benfica. Cristian, també amb contracte en vigor, està negociant la seva sortida amb el club portuguès i veu amb bons ulls l’oferta que li arriba de Santa Coloma.

En continuen dos

La sortida de Prieto deixaria només dos sobrevivents del curs passat: Pablo del Moral, renovat recentment per dues temporades, i Javi Rodríguez. Fins ara han deixat el Catgas Carlos Corvo, Sergio González, Esteve Plana, Sergio Sierra (Sepe), Javi Rangel, Éric Pérez, Maxi Rescia i, per descomptat, Dani Salgado. El veterà jugador, de 36 anys, tota una institució, va marxar descontent amb la manera com va ser acomiadat i ara defensarà la samarreta del CN Sabadell, de segona divisió B, per poder combinar el futbol sala amb la seva feina a la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma. Un cas similar és el de Carlos Corvo, que tornarà a l’equip de la seva ciutat, el FS Manresa.

La pretemporada començarà el 31 de juliol amb l’objectiu de quedar com més amunt millor. “El nostre sostre és el sisè lloc, no tenim pressupost per aspirar a més, estem un esglaó per sota dels equips de dalt”, subratlla Juan Carlos León. En tot cas, aquest Catgas renovat per al curs 2017/18 somia fer un pas endavant.

Els que han marxat
Dani Salgado
Carlos Corvo
Sergio González
Esteve Plana
Sergio Sierra, ‘Sepe’
Éric Pérez
Javi Rangel
Maxi Rescia
Els que han arribat
Geverson Chaves, ‘Ximbinha’
Juan Carlos Sánchez, ‘Juanqui’
Pol Pachecho
Sebastián Corso
Iago Míguez
Ari Santos
Els que pugen del planter
Abraham García
David Álvarez
Mario López
Els que continuen
Alfonso Prieto
Javi Rodríguez
Pablo del Moral
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)