Més esport

Pàdel

Lahoz i Lijó, campions a Cabrera de Mar

Pàdel. El madrileny i el gallec van superar per 6-0 i 7-5 la parella Diestro-Piñeiro en el torneig ‘challenger’ del WPT jugat al Clark Padel

El madrileny Willy Lahoz i el gallec Pablo Lijó van guanyar diumenge al Clark Padel de Cabrera de Mar el títol del Joma Challenger del circuit World Padel Tour. Lahoz-Lijó van superar en la final l’extremeny josé Antonio García Diestro i el gallec establert a Barcelona Martín Sánchez Piñeiro per 6-0 i 7-5. Lahoz és un jugador molt experimentat que juga en la posició de dreta i que, per exemple, fa dos cursos va guanyar diversos tornejos de la màxima graduació al costat de Fernando Belasteguin. En els challenger, els millors classificats del rànquing mundial no hi poden participar.