Atletisme

Farah, intractable un cop més

L’altre comiat. El fondista britànic conquereix el seu tercer títol en 10.000 m i intentarà rubricar un altre doblet amb el 5.000 m abans de fer el salt definitiu a les proves en ruta. En una volta final espectacular va acreditar 26:49.51

Mo Farah farà el salt definitiu a les proves de ruta havent exhibit per enèsima vegada un control absolut en els 10.000 m en pista. Ahir va segellar el tercer títol mundial consecutiu de la distància i ja és a punt per abordar el doblet amb els 5.000 m. Com en els dos mundials anteriors i en les dues últimes proves olímpiques, els seus rivals no van trobar l’antídot per impedir que el corredor d’origen somali arribés triomfador davant dels seus aficionats amb un millor registre del curs de 26:49.51. L’ugandès Joshua Kiprui Cheptegi, amb una manera de córrer molt anàrquica i constants canvis de ritme, va ser un dels grans animadors de la cursa i al final va obtenir la recompensa amb el subcampionat i un millor registre de 26:49.94. El pas per l’equador el va marcar el kenyà Muchiri (13:33.74). Farah va prendre el comandament a 600 metres per al final i ja no el va abandonar fins a la recta d’arribada. Va tenir un ensurt en el penúltim revolt, amb una ensopegada amb el kenyà Paul Kiprui Tanui, però uns darrers 400 metres en 54 segons van ser suficients per desempallegar-se de tots els seus rivals. Tanui (26:50.60) va completar el podi en una prova en què els set primers van baixar dels 27 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)