Atletisme

Schippers revalida el títol

Velocitat. L’holandesa amplia el seu palmarès en els 200 m i conserva la corona amb la seva millor marca de l’any (22.05) per davant de la ivoriana Marie-Josée Ta Lou (22.08)

La imponent holandesa Dafne Shippers continua desafiant la teòrica superioritat de les atletes de raça negra en la velocitat i ahir va revalidar el títol mundial dels 200 m amb la seva millor marca de l’any (22.05). Excel·lint en la tècnica de cursa, l’exheptatleta no es va descompondre quan la menuda atleta de Costa d’Ivori, Marie-Josée Ta Lou, es va posar al seu nivell i fins i tot la va avançar a mitja recta. Schippers va acabar imposant la seva poderosa gambada i va arribar a meta amb tres centèsimes d’avantatge respecte de la seva rival (22.08), que va signar un nou rècord del seu país i marxarà de Londres amb dos subcampionats mundials (diumenge ja havia obtingut el de 100 m). Va completar el podi la velocista de Bahames Shaunae Miller-Uibo, ja totalment recuperada de l’esforç dels 400 m, amb 22.15. La britànica Dina Asher-Smith, es va haver de conformar amb el quart lloc (22.22).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)