Atletisme

atletisme

mundials

Felix, la més llorejada

Els relleus. La velocista californiana guanya el relleu de 4x400 m amb els Estats Units i es confirma com l’atleta més guardonada en la història dels mundials, amb setze medalles

La californiana Allyson Felix va engrandir la seva llegenda i amb la victòria, amb molta suficiència, del relleu de 4x400 m dels Estats Units eleva el seu nombre de medalles mundialistes fins a setze: (11 d’or, 3 d’argent i 2 de bronze). Ja han quedat enrere els jamaicans Usain Bolt i Merlene Ottey, tots dos amb catorze medalles. El quartet nord-americà, amb 3:19.02, va avantatjar amb gairebé 6 segons l’equip de la Gran Bretanya (3:25.00).

La pugna pel títol del relleu llarg en categoria masculina va ser molt més ajustada i el velocista de Trinitat i Tobago Lalonde Gordon (2:58.12) va impedir a última hora que els Estats Units (2:58.61) pogués celebrar el doblet. L’equip espanyol, amb els atletes del Barça Óscar Husillos i Lucas Búa, va obtenir un valuós cinquè lloc després d’establir un nou rècord estatal amb 3:00.65. Van completar el quartet Darwin Echeverry i Samuel García.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)