El Fraikin encadena el tercer triomf seguit

Handbol. El conjunt vallesà es va mostrar sòlid contra un rival de la part baixa

PORT SAGUNT 25 GRanollers 34

FERTIBERIA PORT SAGUNT:Bruixola, Zmavc (2), Pérez de Inestrosa (1), Moriñigo (2), Querín (4, 2 de penal), Toni Alegre (2) i Boisedu (2) –set inicial– Rubén Ruiz, Spiljak (4), Sifre (3), Nacho Nebot, Ángel Fernández (1), Linares (1), Josep Folques (1), Oscar García (2) i Chueca (porter suplent).FRAIKIN BM GRANOLLERS:Oliveira, Cabanas (2), Bernatonis (2), Marc García (1), Ferrer, Figueras (6) i Resina (14, 4 de penal) –set inicial– Porres (4), Valera, Vukasin, Fernandes (1), Reixach (1), Márquez (1), Tafaterra (2) i Guàrdia (porter suplent).MARCADOR:3-3, 5-4, 6-9, 8-11, 9-14, 12-16, 16-20, 17-24, 19-28, 21-29, 23-31 i 25-34.ÀRBITRES:Merino Mori i Moyano Prieto .PÚBLIC:1400 persones al Pavelló Internúcleos de Sagunt.COMENTARI:El Fraikin Granollers va endur-se la victòria del pavelló del Port Sagunt, rival de la part baixa de la taula, i va encadenar la tercera victòria consecutiva en la lliga Asobal. Els vallesans, que van acabar guanyant amb un marge de nou gols, no van donar treva al rival i ben aviat van aconseguir un coixí important de gols que van anar ampliant al llarg del matx. Liderats per un David Resina incommensurable –va marcar 14 dels 34 gols que va fer el Fraikin–, el conjunt d’Antonio Rama va imposar la seva llei al feu valencià amb eficàcia ofensiva i contundència ofensiva. Els catalans, que van neutralitzar els arguments atacants, ja tenien quatre gols d’avantatge en el descans. Van començar molt fort els vallesans en el segon temps i no van deixar cap opció a una reacció local. De fet, el tècnic local va donar minuts als joves del planter.