Hoquei sobre gel

El Puigcerdà cau contra el líder i continua cuer

Hoquei sobre gel. El Txuri Urdin va ser clarament superior (0-8) i va sentenciar el partit amb sis gols en els dos primers terços

El CG Puigcerdà va caure a casa en el partit disputat contra el líder de la lliga espanyola d’hoquei sobre gel, el Txuri Urdin (0-8), i continua cuer de la classificació sense cap victòria després de quatre jornades. L’equip basc va demostrar que és un equip clarament superior al de la Cerdanya. I també més intens, com va deixar clar en els primers minuts, en què va pressionar la zona de sortida dels locals i va posar a prova el porter Beliansky. Al final del primer terç ja dominava 0-2. El Puigcerdà, malgrat les superioritats de què va disposar, no va poder veure porteria. En el segon terç, el Txuri Uridn va sentenciar aprofitant el seu joc físic i el talent individual d’alguns dels seus jugadors, com el de Vladimir Lantos, que va fer dos gols i dues assistències en aquest terç (0-4). En l’últim, el Puigcerdà va intentar aprofitar al relaxament del seu rival basc i va posar a prova el porter visitant, per bé que no va tenir èxit i va acabar el partit amb el marcador a zero (0-2). El proper rival del Puigcerdà serà el Majadahonda.

Abans del partit es va fer la presentació de les diferents categories del club, amb més de cent jugadors de totes les edats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)