Esquí

Cancel·lada per vent la prova masculina de Copa del Món a Sölden

L'andorrà Joan Verdú i el basc Juan del Campo es queden sense poder inaugurar la Copa del Món d'esquí alpí 2017-18

La prova inaugural de la Copa del Món Masculina ha hagut de ser cancel·lada per culpa de les fortes ratxes de vent. L'andorrà Joan Verdú i el basc Juan del Campo es queden sense poder inaugurar la Copa del Món d'esquí alpí 2017-18.

Tal com es temia, l'obertura de la Copa del Món d'esquí alpí masculina a Sölden, prevista per avui diumenge, ha hagut de ser cancel·lada a causa de les fortes ratxes de vent, de més de 100 km/h, que no permeten garantir la seguretat a la glacera de Rettenbach. La primera mànega del Gegant hauria d'haver començat a les 10h.

Markus Waldner, director de carreres d'homes de la FIS, vha emfatitzat que la seguretat per al personal i els esquiadors en pista no estava garantida.

La tempesta que va afectar a tota Àustria ja estava situada sobre la glacera Rettenbach des de primeres hores del matí. Les màquines trepitjaneu van poder arreglar la pista, però no es va poder fer res per les xarxes de seguretat, que a la nit ja s'havien vist afectades. A primera hora del matí els remuntadors tampoc podien funcionar amb seguretat, i finalment la carretera va ser suspesa.

És la tercera vegada que s'ha de cancel·lar la prova des de 2006, aquell any va ser per la falta de neu suficient i el 2010 per la boira.

La Copa del Món d'Esquí continuarà el cap de setmana del 11 i 12 de novembre amb l'eslàlom femení i masculí en Levi (Finlàndia).

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)