La cura passa per Lanzarote

Handbol. El Bordils viatja a les Canàries amb l’obligació de guanyar després de la dolorosa derrota de la setmana passada contra l’Antequera

La ferida que va deixar el desenllaç del partit contra Los Dólmenes (25-26) va ser profunda. El Bordils es va deixar remuntar tres gols en els últims minuts i va fallar un penal a tres segons del final que hauria suposat l’empat i un punt més en la classificació. La derrota, la cinquena de la temporada, va ser un cop de pal en tota regla per als homes de Sergi Catarain, que s’han de refer el més aviat possible si no volen continuar enfonsats en la zona de descens directe. “Estàvem tots molt tocats, vam dominar el partit 55 minuts, però no vam saber decidir el partit”, explica el tècnic blanc-i-verd.

La ferida continua supurant i necessita que cicatritzi. Perquè comenci a suturar cal que el Bordils torni amb els dos punts de les Canàries, on avui (21 h) es desplaçarà per disputar el partit de la vuitena jornada a la pista del Lanzarote, que la setmana passada va aconseguir la tercera victòria del curs. L’equip canari, un recent ascendit a la categoria que ocupa la dotzena posició de la classificació, disposa de bones individualitats, però té una plantilla curta, tal com explica Catarain: “Té dos internacionals bielorussos i jugadors que han jugat a l’Asobal. Individualment, la plantilla és molt bona, però curta. Hem d’intentar aprofitar aquesta situació.” Cata assegura que els seus jugadors saben molt bé què els toca fer: “A partir de dilluns tothom tenia clar que l’únic que podem fer és anar a Lanzarote a guanyar.”

L’entrenador del Lanzarote, el català Jordi Lluelles, destaca les qualitats del Bordils: “És un equip molt lluitador, que no para mai de lluitar encara que estigui per darrere en el marcador.”

El Lanzarote tindrà la baixa de Pedro Cabrera, recentment operat del nas, mentre que Catarain no podrà disposar de Marc Combis, per motius de feina, ni dels lesionats Gerard Farrerons, Xicu Reixach i Karl Bogo. Uri Márquez és dubte.

LES REACCIONS

Estàvem molt tocats després de dominar el partit 55 minuts. Tothom sap que només podem anar a Lanzarote a guanyar
El Lanzarote té bones individualitats, però la seva plantilla és curta i ho hem d’aprofitar
Sergi Catarain
ENTRENADOR DEL BORDILS
El Bordils treu molt partit del desordre del rival, de les pèrdues de pilota i de les contres