Futbol sala

Futbol sala

Un punt agredolç al Palau

Futbol sala. Un gol de penal de l’Osasuna Magna a les acaballes del partit va frustrar un Barça Lassa que perd pistonada en la lliga

BARÇA 2 OSASUNA 2

FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Leo Santana, Esquerdinha i Ferrão -cinc inicial- Tolrà, João, Adolfo, Rivillos, Joselito i Rafa López.OSASUNA MAGNA:Asier, Eseverri, Saldise, Rafa Usín i Araça -cinc inicial- Victor, Alvarito, Martil, Martel, Llamas i Binho.GOLS:1-0 (4’) Adolfo. 1-1 (12’) Joselito en pròpia porta. 2-1 (18’) Ferrão. 3-1 (21’) Joselito. 3-2 (21’) Araça. 3-3 (38’) Eseverri de penal.ÀRBITRES:Cordero i Linares.PÚBLIC:Unes 2400 persones al Palau.

El Barça va sumar un punt agredolç ahir al Palau Blaugrana. Un darrer gol de l’Osasuna Magna de penal va privar del triomf a un conjunt blaugrana que perdrà l’estela del líder, el Movistar Inter, si avui els madrilenys guanyen a El Pozo. Els blaugrana, irregulars, van avançar-se primer mitjançant Adolfo, que culminava uns minuts inicials bons dels blaugrana. L’Osasuna no es va arrugar i en una jugada desafortunada, Joselito es va fer el gol de l’empat. Van ser el pitjors minuts d’un Barça que va reaccionar amb el 2-1 de Ferrão.

Millor va començar el segon temps. Als 15 segons, Joselito va veure porteria després d’una jugada col·lectiva magnífica. La resposta d’Araça va ser immediata. El Barça va manar en el joc durant el segon temps però no va saber tancar el partit i en el cos a cos final, l’Osasuna va saber trobar petroli. Un penal inexistent de Rafa López va suposar el 3-3 de Javi Eseverri.