La síndrome del final, al límit

Handbol. El Bordils remunta tres gols en els últims minuts, falla un últim llançament per endur-se un punt de Lanzarote i encaixa la tercera derrota de la temporada per només un gol

LANZAROTE 25 BORDILS 24

LANZAROTE:Noda (2), Reyes (4), Morín (3), Bonilla, López (4), Da Silva, Álvarez (6), García (2), Patotski, Vakhnovic (1), Molina (3), Iván Montoya, Tavío i Juan José Montoya.BORDILS:González, Mach (5), Reixach, Márquez (1), Prat (5), Palahí (6), Masó (2), Comas, Vilanova (1), Oliver (1), Moreno (1), Montes, Montero (1), Hospital, Fornès (1).PARCIALS:3-2, 6-3, 8-4, 9-6, 12-9, 13-10; 16-11, 19-14, 22-17, 23-20, 25-22 i 25-24.ÀRBITRES:Déniz i Peris.

La propera (19-11-17)

Barça B Lassa-Los Dólmenes; Ciudad Real-Lanzarote; Bordils-Torrelavega; Cisne-Palma del Río; Sinfín-Alcobendas; Agustinos-Villa de Aranda; Viveros Herol-Madrid; Amenabar-Covadonga.

El Bordils va tornar a viure un altre final cruel. Per segona jornada consecutiva va desaprofitar una pilota per empatar el partit i endur-se un punt. Si la setmana passada va ser un penal que Ignasi Moreno va fallar contra Los Dólmenes (25-26), ahir va ser un llançament des de l’extrem dret a només tres segons del final del partit contra el Lanzarote (25-24) que el porter rival va aturar. Aquesta és la tercera derrota per la mínima de les sis que l’equip de Sergi Catarain ha encaixat aquesta temporada.

L’únic avantatge del Bordils en tot el partit va ser el gol amb què Sergi Mach va obrir la llauna. El Lanzarote no va tardar a capgirar el resultat i prendre el domini del partit. Es va posar amb quatre gols d’avantatge (8-4, 15’), per bé que Marc Prat, amb dos gols consecutius, va reduir la diferència a dos en el minut 21 (9-7). Al descans, el Lanzarote tenia tres gols d’avantatge.

El partit, però, continuava obert. En la represa, el Bordils va haver de fer front a diferències d’entre tres i cinc gols. Tot i que no podia acostar-se del tot a l’equip canari, els de Sergi Catarain lluitaven cada pilota. Amb una bona defensa i una altra gran actuació de Jordi González sota els tres pals, el Bordils va evitar que el Lanzarote obrís un forat més gros en el marcador. Però el neguit del Bordils, que va perdre massa pilotes, no feia possible que s’apropés al rival.

A sis minuts del final del partit, Álvarez marcava el que acabaria sent l’últim gol del Lanzarote (25-21). Ferran Oliver (1) i Sergi Mach (2) acostaven el Bordils a només un gol l’últim minut i mig de partit. L’equip blanc-i-verd va recuperar una pilota providencial i va tenir quinze segons per fer una jugada i marcar l’empat, però el porter canari va estar encertat i ho va evitar. Definitivament, el Bordils no té sort en els finals al límit.

LES REACCIONS

En alguns moments no acabàvem d’estar dins el partit. Estàvem massa neguitosos i perdíem algunes pilotes
La majoria dels partits els estem competint amb bon nivell. Ho lluitem tot. Ningú ens pot recriminar res