Més esport

Marc Puig, a l’Ultraman

Triatló. El campió estatal de l’especialitat el 2016 i segon a Florida aquest hivern, disputarà el mundial a Hawaii, de divendres a diumenge

Marc Puig (Triatló Girona Costa Brava) disputa aquesta setmana l’Ultraman de Hawaii, la modalitat més llarga del triatló, de la qual va ser campió estatal el 2016 i, aquest hivern, segon en la cita disputada a Florida després de guanyar la doble marató el tercer dia i amb el tercer millor registre històric de la prova. Puig va fer 22h31:05 amb el parcial més ràpid en el primer sector de ciclisme. Holger Spiegel, amb 21h4122 el 1998 va fer el rècord dels 515 quilòmetres a Hawaii. L’Ultraman es disputa en tres dies, amb 10.000 metres d’aigües obertes i 125 km de ciclisme el primer, 275 de bici el segon i dues maratons el tercer.

La cursa que va realitzar el mes de febrer situa el corredor de Santa Coloma de Farners –per Nadal farà trenta anys– entre els candidats a disputar el mundial oficiós de l’especialitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)