Rugbi

El fang no atura la UE Santboiana

Rugbi. Va guanyar al camp de l’Hernani amb un solitari assaig de Nil Baró i es consolida en la zona de ‘play-off’

HERNANI 0 SANTBOIANA 5

HERNANI CRE:Arratibel, Iñaki Otxotoreno, Iradi, Tayea, Xabier Garmendia, Pelaz, Imaz, Mikel Pérez, Iraitz Garmendia, Elosegi, Moreira, Puertas, Etxeberria, Leonet i Bidegaray. També van jugar: Otaño, Noreiga, Insausti, Ander Gutiérrez, Mikel Otxotorena i Oier Garmendia.UE SANTBOIANA:Petit, Ragazzi, Delgá, Pujol, Palomo, Barbero, Joan López, Tauli, Woodmass, Millan, Francisquelo, Vicente, Federico González, Berguer i Puig. També van jugar: Thomas, Chichua, Puigbert, Pichot i Baró.EVOLUCIÓ DEL MARCADOR:0-5 (65’) Baró.ÀRBITRE:I. Muñoz. Exclusió: Vicente (78’). Exclusió definitiva: Arratibel (54’) i Ragazzi (44’).

El pam de fang que hi havia al camp de l’Hernani no va impedir a la UE Santboiana emportar-se la victòria, malgrat que només fos gràcies a un solitari assaig de Nil Baró en la segona meitat. Amb aquesta victòria contra un dels equips de la zona baixa, els de Sant Boi es consoliden en la zona de play-off després de guanyar els dos últims partits i ocupen la cinquena posició.

L’Hernani i la Santboiana van disputar un partit anivellat i que va estar marcat pel fang que hi havia al camp del conjunt basc. Això va fer que els dos equips no poguessin evolucionar en atac amb facilitat. Fins i tot cap al final de l’enfrontament els mateixos jugadors tenien dificultats per reconèixer els companys per la quantitat de fang que portaven a sobre.

La Santboiana va tenir un cop de càstig però Albert Millan no el va poder transformar. L’única anotació que es va aconseguir en els vuitanta minuts del partit va ser un assaig de Nil Baró en el minut 63. Tot i la derrota, l’Hernani va sumar un punt de bonificació defensiva i es manté amb els mateixos punts que l’equip que hauria de disputar la promoció de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)