Ciclisme

Van Poppel, primer líder al País valencià

Ciclisme. El neerlandès, vencedor a Lleida d’una etapa de la Vuelta, va ser el més ràpid a Peníscola en la primera etapa valenciana

El neerlandès Danny van Poppel (Lotto NL Jumbo) va ser el més ràpid en l’esprint massiu amb què es va resoldre la primera etapa de la Volta al País Valencià que es va disputar entre Orpesa i Peníscola (191 km). El ciclista de 24 anys i vencedor a Lleida de la dotzena etapa de la Vuelta a Espanya 2015 va superar Luka Mezgec (Mitchelton) i Jurgen Roelandts (BMC). El triomf li va permetre convertir-se en el primer líder de la cursa valenciana.

El corredor italià de l’Sky, Gianni Moscon, va encarar l’últim quilòmetre en solitari, però va ser caçat quan faltaven pocs metres per creuar la línia de meta. Paco Mancebo (Inteja), Ibai Salas (Burgos-BH), José Manuel Díaz Gallego (Israel) i Paul Ourselin (Direct Energie).

Avui es disputa la segona etapa entre Bétera i Albuixech (154 km) amb un perfil més muntanyós, amb tres ports de tercera categoria i dos de primera, l’últim a 31 km del final.

General i primera etapa
1r D. van Poppel (Lotto NL) 4:34.13
2n L. Mezgec (Mitchelton) m.t.
3r J. Roelandts (BMC) m.t.
4t D. McLay (Cannondale) m.t.
5è H. Hofstetter (Cofidis) m.t.
27è J. Simon (Burgos-BH) a 0:03
30è D. de la Cruz (Sky)) a 0:04
44è E. Prades (Eus. Murias) a 0:05
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)