Ciclisme

Clàudia Galicia, amb Megamo demà passat

Ciclisme.L’obert estatal d’XCO a Valladolid és la primera prova de l’osonenca, la gran aposta de l’equip gironí per aquesta temporada

Després d’acabar campiona de Catalunya d’esquí de muntanya diumenge passat, Clàudia Galicia debutarà amb el Megamo en l’obert estatal d’XCO, la segona prova del qual es disputarà demà passat a Valladolid. Subcampiona d’Europa de marató, l’osonenca és la gran aposta de l’equip gironí per acompanyar el campió d’Europa júnior d’XCO, Jofre Cullell, en l’estructura UCI. Galicia farà la modalitat olímpica i aquesta temporada disputarà les copes del món que es facin a Europa –el calendari va començar el cap de setmana a Sud-àfrica– i curses de marató i per etapes. En la cursa castellana s’espera que protagonitzi un duel amb la sub-23 Rocío del Alba (PMRA), vencedora elit de la primera cursa disputada a Xelva, en la qual Jofre Cullell (Megamo) ja va irrompre amb força perquè en el seu primer any com a sub-23 va ser el millor de la seva categoria i va acabar en el desè lloc absolut. A Valladolid, el corredor de Santa Coloma de Farners parteix com un dels rivals del campió del circuit, Pablo Rodríguez (MMR Factory Team). Entre els 300 participants també hi haurà el sub-23 banyolí del PMRA Josep Duran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)