Surf de neu

ESPORTS

Astrid Fina, sisena en ‘banked slalom’

Surf de neu. La ‘rider’ paralímpica catalana s’acomiada dels Jocs d’hivern amb un diploma olímpic

Després de tocar el cel amb la medalla de bronze que es va penjar dilluns passat, en la competició de cros, Astrid Fina va acabar ahir la seva participació en els Jocs de Pyeongchang amb un sisè lloc en banked slalom. En una prova en què compta el millor temps de tres descensos, la rider barcelonina va quedar lluny de les tres medalles, amb un millor temps d’1:07.11: la vencedora, que va tornar a ser l’holandesa Bibian Mentel-Spee, va fer un registre de 56.94. El segon lloc va ser per a la nord-americana Brittani Coury, i el bronze, per a la també holandesa Lisa Bunschoten.

“M’ha costat adaptar-me a la pista. En la tercera mànega m’he trobat més segura, però això havia d’haver passat a la primera”, va lamentar Fina. “He après, ara he de treballar psicològicament, perquè el circuit, que estava gelat, em feia una mica de por al principi. Em cal aquell punt de bogeria. Treballaré per tenir-lo”, va afegir. La neu caiguda en les últimes hores prèvies a la prova va perjudicar el rendiment de la catalana. “La neu que hi havia dilluns era millor. I ens vam poder entrenar dos dies al circuit de la competició. Per a l’eslàlom, en canvi, només vam poder fer una baixada d’entrenament, perquè estava plovent i la neu no estava bé. La nit anterior a la carrera va gelar i no hem pogut fer ni una mànega d’entrenament. M’ha costat adaptar-me”, va assegurar la barcelonina.

Els pròxims Jocs d’hivern, que tindran lloc a Pequín l’any 2022, són el pròxim objectiu d’Astrid Fina, que considera que encara té marge de millora. “Aquest esport m’ha enganxat. Estic molt contenta, em trobo bé i no sé quin és el meu límit. Vull fer un cicle olímpic més”, va sentenciar.

El circuit estava gelat i, al principi, em feia una mica de por. Em cal un punt de bogeria
Astrid Fina
‘rider’ paralímpica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)