Ciclisme

Ciclisme

Volta a Catalunya

Valverde ja mana a la Volta

Ciclisme. El murcià del Movistar ha estat el més ràpid en la segona etapa de la cursa catalana i s’ha situat líder de la classificació general abans de les etapes de muntanya

Alejandro Valverde (Movistar) ha presentat credencials per defensar el tron a la Volta Catalunya i s’ha adjudicat la segona etapa, entre Mataró i Valls (175 km), i ha rellevat el colombià Álvaro Hodeg (Quick-Step) al capdavant de la general. El murcià ha estat el més ràpid en l’esprint a la capital de l’Alt Camp en superar el sud-africà Daryl Impey (Mitchelton) i ha repetit la victòria del 2015. És la vuitena victòria d’etapa del líder del Movistar. Demà comença la part decisiva de la cursa amb el primer final a dalt, a Vallter 2000.

Els altres protagonistes de la jornada han estat Igor Merino (Burgos), Antonio Molina (Caja Rural) i Mikel Bizkarra (Euskadi), que s’han escapat poc després del començament de l’etapa i que han rodat al davant del gran grup fins a Santa Coloma de Queralt, el quilòmetre 128. Poc després, el francès del Murias Cyril Barthe ha saltat del gran grup i ha rodat en solitari uns quilòmetres.

Un dels referents del pilot d’aquesta edició, el velocista francès Nacer Bouhanni (Cofidis), va sortir afectat per una bronquitis, segons ha comunicat l’equip. Bouhanni era un dels favorits en el primer esprint a Calella, però es va haver de conformar amb la setena posició. El francès també hauria pogut tenir les seves possibilitats avui a Valls, però no ho ha pogut intentar i marxa de Catalunya sense ampliar el botí, en el qual figuren tres victòries d’etapa. També ha plegat el neerlandès Robert Gesink (Team Lotto NL), amb problemes al genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)