Ciclisme

Les Preses obre la veda

Ciclisme. L’Open BTT Girona-Càrniques Celrà 2018 constarà de cinc proves, la primera de les quals serà el dilluns de Pasqua. Platja d’Aro, Quart, Osor i Fornells completen el calendari

El Bike Park de les Preses serà el marc aquest dilluns de Pasqua de la primera de les cinc proves del campionat de referència al país en la BTT, del qual han sortit corredors de referència internacional, des de Josep Antoni Hermida fins a Jofre Cullell. El campionat el patrocina Càrniques Celrà i té el suport d’Olympia 2, Tàctic, Ambulàncies La Selva i Garatge Andreu. El Club Ciclista Olot Infantil organitza aquesta primera prova, a la instal·lació inaugurada la darrera tardor, que substitueix el circuit de Sant Joan les Fonts. Es disputaran tres curses, la primera per a les categories de promoció (prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil); la segona per a júnior, cadet, categoria femenina i veterans, i la tercera per a elit, sub-23 i màster 30.

La segona cursa serà sis dies després, el dia 8 a Platja d’Aro, i després l’Open Girona no es tornarà a disputar fins al darrer cap de setmana de maig, a Quart, i també una setmana després a Osor; la novetat d’aquesta edició del 2018, a les Guilleries, al també recentment inaugurat Bike Park, on ja s’ha disputat una prova de descens. Fornells de la Selva, el 8 de juliol, tancarà el calendari en una jornada en la qual s’entregaran també tots els premis.

Potenciar els nous circuits, seguint el format de circuit curt de la modalitat olímpica per a les categories de competició, sense oblidar les de promoció, és l’objectiu de la federació catalana.

Vilajuïga, la segona

Disputada la cita inaugural a Palafrugell, la localitat de l’Alt Empordà va ser dissabte el marc de la segona de les 14 proves de la copa Catalunya infantil de BTT, amb més de 100 participants malgrat la pluja i triomfs per a Oriol Alcaraz (Tot-Net Terrassa) i Marta Cano (Bike Garraf) en les categories infantils. En la resta els vencedors van ser: Marc Zafra (Noel Tadesan) i Kyra Galí (Vilajuïga CC), en alevins; Lucas Strahokinsky (Vilajuïga CC) i Laia Rodríguez (La Torreta), en principiants; Sergio García (Amunt CC) i Ivet Alcaraz (Tot-Net Terrassa), en benjamins, i Jaume Lorca (Irontech Tecnic Ambisist) i Cesca Comas (Cromoly), en prebenjamins.

Open Girona-Càrniques Celrà
Les Preses 2 d’abril
Castell-Platja d’Aro 8 d’abril
Quart 27 de maig
Osor 2 de juny
Fornells de la Selva 8 de juliol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)