El Sabadell aguanta fins al tercer quart contra l’Eger

Waterpolo. L’equip català, sense possibilitats en la lliga de campions, no va poder batre la defensa dels hongaresos en els últims 14 minuts del partit

SABADELL 7 EGER 15

ASTRAPOOL SABADELL:Mardones; Sergi Cabanas (2), Muller (-), López-Escribano (-), Javi Bustos (-), Carrillo (3), Matoso (1), Fenoy (-), Víctor Cabanas (-), Gallego (1), Pujol (-) i Carrasco (-).EGER:Mitrovic (Csiszar), Strahinja Rasovic (5), Decker (-), Vlachopoulos (1), Hosnyanszky (4), Angyal (1), Abramovic (-), Lorincz (1), Kovacs (1), Biros (-), Bedo (1) i Harai (1).PARCIALS:2-3, 3-4, 2-5 i 0-3.ÀRBITRES:Peter De Jong (Holanda) i Boris Obradovic (Montenegro). Exclusions: Javi Bustos (30’).PÚBLIC:Un centenar d’espectadors a la piscina Can Llong.

El CN Sabadell va competir durant 18 minuts contra l’Eger, a Can Llong, ahir al migdia, però va acabar caient amb claredat (7-15). Els hongaresos, segons classificats del grup B de la lliga de campions, van imposar la seva superioritat liderats en atac pel serbi Strahinja Rasovic i l’hongarès Norbert Hosnyanszky, autors de cinc i quatre gols, respectivament. En defensa, però, un aspecte en què destaquen especialment, van rebre set gols gràcies a l’encert d’Oscar Carrillo i Sergi Cabanas.

En la primera part, els de Salvador Gómez es van refer del 0-2 inicial i van igualar, amb gols de Cabanas i Matoso. En el segon quart, l’Eger va aconseguir un avantatge de tres gols (2-5, en el minut 10) per la bona feina dels seus boies, però la dupla Carrillo-Cabanas va mantenir amb vida els catalans, i es va arribar a la mitja part amb un ajustat i esperançador 5-7.

Iván Gallego va situar el Sabadell a un gol dels hongaresos (7-8) en el minut 3 del tercer quart, però en només 38 segons Rasovic i Hosnyanszky van colpejar fort (7-10). Després, l’equip vallesà es va precipitar en atac i no va ser capaç de batre Branislav Mitrovic en els últims 14 minuts.