Ciclisme

Peter Sagan, universal

Ciclisme. L’eslovac, amb un atac a 55 km de l’arribada, és el primer guanyador de la París-Roubaix amb el mallot irisat des del 1981

Peter Sagan ha tornat a demostrar la seva enorme qualitat amb el triomf en la París-Roubaix, el tercer el tercer Monument de la temporada i, d’aquesta manera, trenca una ratxa de 37 anys sense el campió del món aixecant els braços al velòdrom de Roubaix des que ho fes Bernard Hinault el 1981.

L’eslovac del Bora ha respost un primer atac del belga Greg van Avermaet (BMC), vencedor el 2017 a l’“infern del nord” i a manca de 55 quilòmetres per a l’arribada s’ha escapat del grup de favorits i ha enllaçat amb l’escapada – Marc Soler (Movistar), debutant en la París-Roubaix, hi havia entrat– en el sector 12 de llambordes.

El triple campió del món havia fet sis cops la cursa i el seu millor resultat era un sisè lloc. Guanyador al Tour de Flandes el 2016, en la darrera volta al velòdrom no ha tingut oposició amb el campió suís de l’Ag2r i supervivent de l’escapada Silvan Dillier, segon. Niki Terpstra (Quick-Step) ha entrat sol en el tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)